söndag, augusti 01, 2010

Gamla nya stolar



Hej mina sköna!

Jag har fått hem två stolar som jag vann för ett halvt år sedan på Tradera... Nja, inte snabbaste leverans kan man tro, men vi skulle hämta de i Göteborg, och det blev lite (liiite) senare än vi trodde från början.



Jag har klätt om dem direkt. Tyget köptes för ett halvt år sedan, så klart *ler* Och när jag var klar frågade min man mig - När blir de målade då? Och fick svaret - Aldrig... *skrattar*



Jag behåller de i ursprunglig färg, bestämde jag redan vid köpet. Och jag tycker att de passar bra till mitt slagbord i köket.

Snart kommer min ljuskrona upp och jag blir nästan klar med mitt kök... Det tar tid, men man blir glad av väntan och skapandet.


Nu ska vi till torpet och sova över där. Ingen heta som kan plåga oss där och jag tycker att det är så skönt att vara där.

Många kramar till er! Olg@

5 kommentarer :

  1. Hej Olga.
    Stolarna är jättefina, du gör rätt som inte målar. Jättefint mönster på ryggstödet. Härligt och åka ut till torpet, hoppas ni får bra väder.
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  2. Hello Olga! Long time no see! Hoppas sommaren varit bra. Jättefina stolar du fyndat. Fint med den gamla färgen som är lite skavd, lite shabby shic liksom...
    Ha en skön kväll i torpet.
    Kram till dig!
    // Malin ♥♥♥

    SvaraRadera
  3. Verkligen fina stolar, härligt att behålla den färgen som är.

    SvaraRadera
  4. Halloj vännen!

    Vad glad jag blev över din kommentar hos mig! Stolarna är superfina och tyget passade verkligen fint till. Låter mysigt med en sväng till torpet!

    Sommarkramar till dig!

    Anna-Lena

    SvaraRadera
  5. Helt spesielle stoler vil jeg si, så spennende med kjøkkenet...vi får vel se antar jeg. Ha en herlig mandag...klem

    SvaraRadera

TACK FÖR ATT DU LÄMNAR ETT SPÅR EFTER DIG!
HAR DU INGEN BLOGG VÄLJER DU "ANONYM" ALTERNATIV SEN KAN DU KOMMENTERA
HÄLSNINGAR, OLG@

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails