måndag, juni 14, 2010

Torpet

Liten bukett fixade min stora tjej, som tycker om att göra glad sin mamma.Hej alla godingar!


Det var så härligt att övernatta på torpet! Tiden flyger iväg när man ska syssla med sådana saker som hemma tar ingen tid - hämta vatten, värma vatten, hälla i lamporna fotogen, hitta fina skogsblommor som kan flytta till vår gård.


Den goding hittades lämpligt nog innan avfärden till torpet! Så fin är den, tycker jag!


Vi hade roligt, men ibland det kändes som tjejerna skulle uppskatta lite besök av sina kompisar. Men mamman fick anstränga sig och tycka om spela kub, fotboll och mycket mer *skrattar*

Sen fick ju båda mina solstrålar hjälpa i vardagliga sysslor och för dem (eller åtminstone för den lilla L) det är ju inget mer än leken. Diska i baljor - upplevelse för mina döttrar. Hur det kan gå till om man lever enkelt liv. Och hämta ved. Jo, kommer inte på allt roligt vi hade för oss på torpet.


Allt är ju provisoriskt på torpet och bestick fick stå i porslinsburk, fast jag tror att så kan det förbli... Fint..


I dag har jag varit så duktig och sydde 4 kuddfodral för att få lite (läs havet) av kuddar på torpet! Jag bestämde mig att färgskalla ska gå naturfärg, blått samt inslag av röd. Känns som om det är rätt för torpet. Bilderna tyvärr hann jag inte ta, men lovar visa i nästa inlägget.

Fina rosor till mina läsare!


Tack snälla ni allihopa som stödjer mig med era kommentarer och mejl! Det betyder mycket för mig! Då vågar jag mer och blir ännu mer inspirerad!

Ta hand om er, många somriga kramar, Olg@

7 kommentarer :

 1. Hej =) Inte dumt alls för töserna att leva lite spartanskt på torpet, tänk vad bekvä'mt alla har nu för tiden egentligen! vad mysigt ni verkar ha det och det är bara att tycka om kubbspel och annat hihi...kram Annica.

  SvaraRadera
 2. Ååå det låter som ni haft det hel mysigt..
  Det var ett tag sedan jag tittade in men tiden tycks bara fara iväg ibland ;0)

  Ha det bäst rara!!

  Kramen Cilla

  SvaraRadera
 3. Vad härligt Ni haft det på torpet!!
  Låter så himla mysigt;o)

  Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Men jag saaaa ju det! Vill också!!!! Kanske tittar förbi när du minst anar det *hihi*. Kommer man inte närmare varandra när man lever så ibland? Det är min romantiserade dröm av torparlivet i alla fall. Jag tror tjejerna kommer att minnas tiden ni spenderade i torpet med värme när de är större. Vi brukade tillbringa sommrarna och alla lov i en stuga i en liten by i tornedalen när jag växte upp och jag blir fortfarande varm i hjärtat när jag tänker tillbaka på den tiden!

  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 5. Du är så duktig och hittar på så mycket roligt på torpet. Jag tror dina flickor kommer och trivas jättebra i sommar. Ska bli jätteroligt och se hur du gjort iordning där inne med kuddar och allt.
  Ha en fin vecka
  Kram till dig
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 6. Det låter jättemysigt att bo på torpet o ha det lite provisoriskt. Det är ju också då man uppskattar allt det självklaar som vi vanligtvis har runt om oss, o så är det en härlig känsla att kunna få till saker med enkla medel tycker jag! Kul o sy kuddar och så fina sommarblommorna var!

  Kram/Mira

  SvaraRadera
 7. Jeg tror det er veldig verdifullt for barn å få oppleve dette. Jeg syns at på hytta kommer vi nærmere hverandre, da er vi der uten en masse hverdagslige sysler. Kos dere...klem

  SvaraRadera

TACK FÖR ATT DU LÄMNAR ETT SPÅR EFTER DIG!
HAR DU INGEN BLOGG VÄLJER DU "ANONYM" ALTERNATIV SEN KAN DU KOMMENTERA
HÄLSNINGAR, OLG@

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails