torsdag, juni 10, 2010

Det blev båda


... hammock och hängstol, inte hängmatta. *glad* Den där på bilden ska tjejerna ha för sig. Den köpte jag här. Hammock dock köpte jag på Tradera (bästa lilla Tradera) och får skicka bilder efter jag fått den hem.

Eftersom jag är studerande har jag inga pengar över sommaren... Jag har medvetet valt att inte sommarjobba. L är bara 2 år och jag tycker att det är viktigt att få sommaren för oss. Lilla N är ju 8 år och för henne kanske skulle vara kul att vara hela sommaren med sina kompisar och bara leka med dem, men hon ska så klart också vara hemma med oss. Eller hemma och hemma - torpet blir ju vårat hem för sommaren.

I dag har jag varit där och eldade i eldstaden för första gången. Så mysigt blev det på 5 minuter. Alltså det är ju så härligt med eld och just det värme... Så har jag också börjat måla om köksmöbel där. Det var så illblå färg på möbel och eftersom vi bestämt att inte lägga pengar på nytt kök blev det lösningen - måla. Det inte är lätt att få färgen täcka den blå färgen, ska tala om för er.

Sedan hade jag bakat lite (jag som inte tycker om att baka) till L dagisavslutningen. Men så klart fuskade jag - bak off blev det. *blink*

Imorgon ska vi fira N:s skolavslutning med lite bakat potatis och räkröra - hennes favorit mat.

Inte mycket att berätta eller visa. *ler* Men snart kommer det flera stora rapporter. *skrattar*

Ha det så bra, mina vänner!

kram, Olg@

5 kommentarer :

 1. Härligt då kan ni sitta allihopa och mysa i sommar! ha en fin helg...kram Annica.

  SvaraRadera
 2. Så bra att du hittade en hammock på Tradera, där kan man fynda allting. Jättefin hängstol, kommer och bli en favorit hos er i sommar. Hoppas nu det blir sol och varmt så ni kan hänga upp den.
  Trevlig helg
  Kram till dig
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 3. Mmmm...härligt med hammock...´vi fick mina föräldrars hammock för några år sedan och åhhhhh så skönt man somnar där i.Gung, gung...
  Ha en skön helg, kram Malin ♥♥♥

  SvaraRadera
 4. Jeg ønsker meg virkelig en hammock, det har mine svigerforeldre i sverige, og det er faste plassen...ha en fin kveld...klem

  SvaraRadera
 5. Härligt att ha en hammock och sitta i och njuta i sommar. Jättefin hängmatta du köpt. Skulle vilja ha en sådan hängkorg man hänger upp i taket på altan.
  Ha en härlig vecka.
  Kram Britt

  SvaraRadera

TACK FÖR ATT DU LÄMNAR ETT SPÅR EFTER DIG!
HAR DU INGEN BLOGG VÄLJER DU "ANONYM" ALTERNATIV SEN KAN DU KOMMENTERA
HÄLSNINGAR, OLG@

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails