fredag, oktober 16, 2009

Fynd #6

Go´kväll! Hoppas att ni hade en bra dag och avslutningen på den blir lika bra!

Jag har haft ganska bra dag. Jag hade mycket svårt samtal med min mamma, men nu har jag fått klart för mig alla bitar och även om det inte är så bra i den "normala" meningen det är bra att veta hur det står till. Inget att göra åt, bara acceptera.

Sen har jag shoppat lite. Blev lite strumpdag i dag ;D N har fått fler, L också. Och jag hittade så fin väska att jag inte stått ut helt enkelt. Den går i lila, men inte så intensiv som det kan vara i år när det är modernt=) Jag kommer att trivas med den väskan, vet jag. Någon gång ni får en bild på den.

Men i dag vill jag visa mitt fynd nummer 6! En skål från Gustavsberg. Mycket fin och stor är den! Frukt ligger i den. Skålen står på en våg vid spisen.Jag köpte den tillsammans med terinen som ni sett i inlägget förut. Terinen fick lite blommor i sig i dag. Ska ta en bild så att jag kan visa den imorgon.Annars står kycklingen i spisen med lite potatis bredvid och doftar i hela huset... Så vi ska äta nu snart!
Varma hälsningar från Söderköping! Kram

1 kommentar :

 1. Hej!

  Ljuvlig skål, vilket fynd! Tyckte om ditt skåp också. Visst funderar man ibland, vem har ägt det? Vad har det varit med om? Ibland känns det som om föremål har personlighet...

  Balders Hage är en favoritaffär här också, butiken i Alingsås är min absoluta förebild - så skall en inrednings/presentbutik se ut!

  Vad tråkigt att du inte får "Link Within" att fungera, tror inte att jag hade några problem med det. Man måste ju ange Blogger som plattform, och så korrekt adress. Kan du ha glömt "slashen" (/) efter .com?

  Kram:
  Annette

  SvaraRadera

TACK FÖR ATT DU LÄMNAR ETT SPÅR EFTER DIG!
HAR DU INGEN BLOGG VÄLJER DU "ANONYM" ALTERNATIV SEN KAN DU KOMMENTERA
HÄLSNINGAR, OLG@

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails