lördag, oktober 17, 2009

Fynd #7

Hej på er!
Hur har ni det i halvstorm? Vi i alla fall i Östergötland har storm, nej halvstorm=) Absolut inte det lockande vädret att göra långa promenader... Men ute ska vi vara liten stund, ja. Senare är det inplanerat en utflykt till min kompis som bor på landet. Jag fick lov att få lite granris hos dem. Jag tänkte att det är dags nu att skydda min rabatt. Så rester av granriset kan jag använda till en liten krans eller sånt^^?
Nu vill jag presentera med all ära mitt fynd nummer 7!!!


Kistan!!! Jag var ute efter en från våren. Men vissa var för dyra, vissa för fina för att bli ommålat.

Och så fick jag se den här pärlan på second-hand i onsdags och slog till direkt! Ni kan gissa i vilket färg den blir ommålat?=)
Ha det så trevligt! Jag tänker ha riktig myskväll i kväll!
PS... Behöver lite åsikter. Tänkte ändra bloggnamnet till Mom´s kitchen.. Hur låter det för er? Jag är helt tagen och tycker att det blir kanon!=)

3 kommentarer :

 1. Hej vad du kan! Hade jag ingen aning om men att tidningen är gammal det visste jag!
  Vilket fynd du gjort!
  ha en bra dag!
  Kram kathrine!

  SvaraRadera
 2. Hej! Vilken fin kista du fyndat. Tack för kommentaren hos mig. Ja ,vi har nog velat köpa hus för länge hi,hi. Men aldrig kommit till skott. Hoppas ni inte väntar lika länge som oss. Nilla

  SvaraRadera
 3. Hallå där, fin kista och vilken vacker skål fr Gustavsberg!!!
  Ja du ser, man börjar så smått att lägga gran på rabatten och innan men vet ordet av har man börjar smyga in julen: ) Advent hos mej blev såklart i tidigaste laget hos mej men det var bara som sagt pga adventsreportaget... Ha en fortsatt bra helg. Mari.

  SvaraRadera

TACK FÖR ATT DU LÄMNAR ETT SPÅR EFTER DIG!
HAR DU INGEN BLOGG VÄLJER DU "ANONYM" ALTERNATIV SEN KAN DU KOMMENTERA
HÄLSNINGAR, OLG@

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails