måndag, september 24, 2012

Hej mina sköna!

En ny vecka och nya möjligheter!

Nu för tiden har jag god om tid och jag lägger den på att hitta nya inspiration i livet. Inredningen så klart & matlagningen! *ler*

Det finns många kockar som är duktiga och inspirerade. Jag älskar Jamie Oliver. Han passion för mat är enastående. Hälsosam mat fram för allt. Maten som är enkelt att tillaga. Många kloka saker sa han genom tiden. Jag minns hans "Maten behöver inte vara krånglig för att bli hälsosam. Lägg till makaroner en god sallad - du är klar nu!"
Hans Middagar på 30 minuter är som teaterföreställningar, tycker jag!

Det finns oändligt med recepten ute på nätet. Tänkte ett recept på svenska blir enklast *blink* 

En enkle och god gryta, vad är mer passande i höstens rusket? Tomater och korv som huvudingrediens... Låter underbart eller hur?  Kolla här och njut!

Ha en fin fin vecka, mina vänner! kram/Olg@

4 kommentarer :

 1. Jag gillar att fixa mat och ibland vill jag att det ska gå fort och ibland långsamt att laga mat. Hur som helst så ska det smaka bra och Jamie tycker jag är väldigt duktig.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag gillar Jamie också, det är roligt och se när han lagar mat. Hoppas jag skriver under ditt senaste inlägg nu, kom inte in på din blogg via din kommentar.
  Kramar och ha det gott.
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 3. Håller med dig! Han är väldigt inspirerande
  när han lagar mat...
  Kramis
  Sofia

  SvaraRadera
 4. Matprogram är inspirerande. Tyvärr känner jag att min matlagning tappat i inspiration, jag hinner liksom inte. Får koncentrera mig på helgerna... Ha en fin fredag och helg söta Olga.
  Kram Pia

  SvaraRadera

TACK FÖR ATT DU LÄMNAR ETT SPÅR EFTER DIG!
HAR DU INGEN BLOGG VÄLJER DU "ANONYM" ALTERNATIV SEN KAN DU KOMMENTERA
HÄLSNINGAR, OLG@

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails