torsdag, september 09, 2010

Fjärilar&svampHej alla godingar!Jag tag kameran med mig på en av mina lunchpromenader... Gud!!Att promenaden tag aldrig slut! *blink*Varje svamp, spindelnät, blomma skulle ju fångas... Så fint börjar det bli i naturen. Alla fina färger som fångar blicken...

Fjärilar dansar sin sista dans och visa passar på äter lite *ler*Min mårbacka har återhämtat sig så bra att den började blomma på nytt.

För er som missade "katastrofen" med den - under vår semester på västkusten har mårbacka gulnad och tappat mesta delen av sina blad. Så jag är väldigt glad över att jag kund rädda den.

Jag försöker att ta det lugnt även om tiden försöker lura mig *blink* I dag, till exempel, åkte jag med min väninna till Ulrika marknaden. Spontant. Vi fick betyg utdelat (er trogen tjänare Olg@ har fått MVG *blink*) och blev bjuden på tårta av en klasskamrat... Så innan lunch åkte vi iväg. Så roligt vi hade och trevligt var det - spontana marknadsbesök blev lyckat!

Ha det bra, tjejer!!

kram/Olg@

6 kommentarer :

 1. Grattis Olga till fint betyg, du är duktig. Roligt och åka på marknad, det finns många såna på hösten. Och jättefina foton du tog under din promenad, förstår att det tog tid då.
  Ha en fin kväll vännen
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt med kameran i högsta hugg. Jag njuter och klick,klick,klick. Inte ovanligt att komma hem m ca 250 bilder efter en promenad.Men efter redigering så sparar man inte många ändå;) Kom gärna in till mig på tävling;) Ha en fortsatt trevlig kväll.

  SvaraRadera
 3. Hej min goa vän!
  Härliga bilder du tagit på din promenad.
  Ett stort GRATTIS till ditt MVG, vad duktig du är. Hoppas du har fått ngn tid nu.
  Ha en fortsatt härlig vecka och helg.
  Varma kramar Britt

  SvaraRadera
 4. HejHej Olga!

  Först grattis tiil mycket bra betyg, du e för duktig. Sen ÅÅÅÅÅ vilka naturbilder som måste vara taget av ett priffs med en mega kamera. Ljuvligt.

  Ha de fint
  KramKram
  Lotta

  SvaraRadera
 5. Å så himla fina bilder du har tagit!!!!1
  Kram Agnetha

  SvaraRadera
 6. Himla fina bilder du tagit på din promenad!!! Kramis semlan

  SvaraRadera

TACK FÖR ATT DU LÄMNAR ETT SPÅR EFTER DIG!
HAR DU INGEN BLOGG VÄLJER DU "ANONYM" ALTERNATIV SEN KAN DU KOMMENTERA
HÄLSNINGAR, OLG@

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails