måndag, augusti 23, 2010

Skogens guld


Hej alla godingar!

Jag hoppas att ni mår bra! Jag hade min första dag i skolan. Och det kändes skönt. Vi hade bara halva dagen, så omtänksamt av våra lärare. De skämmer bort oss.. Vad vi ska göra på våra framtida arbetsplatser? Ställa krav på mer humana arbetsvillkor för att "vi ä vana"? *skrattar*

Jag fick åka in till sjukhuset och hälsa på. Min väninnas dotter hade problem med inflammationen och feber ville inte ge sig länge... Så tråkigt... Lider med både mamman och dottern.... Krya på dig, gumman!!!

Mina svampjagare har kommit hem med 5 liter kantareller. Det skulle man skåda - hur de rensade och lagade stuvningen sen.. Så härligt!


Jag fått en överraskning från min kära bloggvän - Anna Maria, med bloggen Ett rött monogram.


Lilla nottisblock, som jag kommer använda flitigt... Tack, Anna Maria! Jag var så glad att få en present från dig! *ler*Jag önskar er lugna dagar och fina kvällar... Jag tycker att just kvällar har vi just nu underbara!!!

kramar, Olg@

2 kommentarer :

 1. Godmorgon.
  Idag börjar jag jobba 10:00, blir lite blogg till frukost då. Härligt med all svampen, blir gott till höstens mat. Roligt och se min lilla gåva på foto hos dig, hoppas du får användning av den.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. vilken fin gåva och vad underbart att hitta så mkt kantareller...mmmm ...kramis semlan

  SvaraRadera

TACK FÖR ATT DU LÄMNAR ETT SPÅR EFTER DIG!
HAR DU INGEN BLOGG VÄLJER DU "ANONYM" ALTERNATIV SEN KAN DU KOMMENTERA
HÄLSNINGAR, OLG@

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails