onsdag, juni 02, 2010

Pioner, rosor mm
Hej på er, mina sköna!Jag hoppas att ni fått lite sol på er i dag! Det har jag gjort... Var hela dag på torpet... Så härligt... Näh, inte jobba i trädgård i gassande sol, men att se att allt går framåt i gården - det är otroligt roligt *skrattar*Jag har köpt två knölar pion hem. Jag tror det blev kärlek från första ögonblicket. Och en detalj som är lokande för mig - man inte ska gräva upp för vintern... Det gillar jag. Trädgården ska vara fin och lättsköt, tycker jag.Pioner, gladioluser, hosta, bärbuskar och lite enkla peren har jag redan anlagd. Men mycket återstår... Klättrande rosor var dagens inköp och de får pryda fram sidan av torpet. Man blir ju så glad av att se fina blommor när man parkerar... Eller hur? *ler*Men nu ska jag baka muffins åt min stora lilla dotter. Hon ska nämligen övernatta med sin klass på landet imorgon. Så fin matsäck ska hon få av sin mamma!Ta hand om er, kramar, Olg@

6 kommentarer :

 1. Tack snälla Olg@ du vet hur man gör för att hjärtat skall bli varmt på mig, tack!
  Så fint det kommer att bli i ditt torp så småningom! Ser fram emot att få lite bilder därifrån framöver. varma sommarkramar Annica :-))

  SvaraRadera
 2. Jag förstår att du har bråda dagar nu med skolavslutning, och trädgårdsplaneringen på torpet! Åh, så spännande det måste vara!
  Men du - gladiolus måste du allt gräva upp över vintern - bara så du vet!
  Ja, det gäller att skaffa perenner som sköter sej själva! Du får ta en tur hit och få lite plantor! Alltid finns det något...!
  Lycka till med plantorna!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Vad spännande med alla planteringar nu när det är som nytt. Pioner är så vackra och finns i så mång härliga färger. Ja, det är bråda dagar med skolavslutningar och dyl. Vi har en som slutar 9:an nu den 11 juni och sedan är det middag på kvällen med alla 9:or.
  Ha de gott.
  Kramiz Britt

  SvaraRadera
 4. Hej Olga!
  Här jag allt missat en del ja jag visste ju att torpet blivit Ert det är bara att gratulera.
  Så duktig Du är med all plantering och växter.
  Förstår att Du trivs där.
  Kram Lena

  SvaraRadera
 5. Har dere virkelig hatt sommeravslutning, vi må vente til 23 juni, altfor lrngr syns jeg. Da setter vi iallfall kursen til Mora og midtsommar feiring. Ha gode dager..kelm

  SvaraRadera
 6. Vilka vackra blommor. Och du har alldeles rätt, man måste njuta lite av det vackra vädret också.
  Ha en trevlig helg!
  Camilla

  SvaraRadera

TACK FÖR ATT DU LÄMNAR ETT SPÅR EFTER DIG!
HAR DU INGEN BLOGG VÄLJER DU "ANONYM" ALTERNATIV SEN KAN DU KOMMENTERA
HÄLSNINGAR, OLG@

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails