fredag, maj 14, 2010

Hemma bäst!

Hej alla godingar!

Nu är jag tillbaka! Gud så skönt att vara hemma! *glad*Vädret var inget höjdare. Men jag hade varma kläder med mig och inte regnade det. Så vi var tacksamma! *ler* många många mil har jag och min väninna gått och lite ömma om fötisar var vi, men nöjda och glada!

Vi har varit bland annat på Kristiania. Bilden ovan är från en mysig butik där de sålde grönsaker och buffé med varma rätter och sallader erbjöds för besökare! Den idé blev jag förtjust i. Tänk er - sälja grönsaker och de som visar tecken på att ha tråkigt använda till matlagning! Lysande! *glad* Men med den idé överleva i Söderköping kan man inte, eller bättre sagt kan man bara på sommaren! Inte andra tider på året...Mycket fint fanns det i Kristiania men jag hade väldigt svårt med att det var så skräpigt överallt! Och inte behöver man vara i skiten för att kalla sig för konstnär, det är jag övertygat om *blink*Besöket på fängelset var spännande, men jag har varit så nere, jobbigt att vistas där, tyckte jag. När man vet att en är Danmarks värsta pedofil, en annan våldtäktsman, tredje mördare... Men man märker att personalen har goda relationer till intagna och det troligen inte går att undvika. Träffas varje dag, prata, man ser människan bakom den brottslingen. Just detta kunde troligen inte min hjärna och jag mådde inte bra.Mycket skratt och shopping var det! Jag har köpt liten (liten och liten) fin fågelbur som ni får se en annan gång. Nu visar jag bara liten borste som jag köpte hos Syster Grene. Fin var den, tycker jag *ler*Mina döttrar saknade mig och vi vara alla glada att kunna ses igen! Mycket kramar, mys och skratt har vi haft sista dagarna hemma!

Ta hand om er! kramar Olg@

9 kommentarer :

 1. Man gjør seg stadig nye erfaringer, som man kanskje ikke regnet med. At det er herlig å være hjemme igjen kan jeg godt forstå....liker ikke å være lenge borte fra min lille prinsesse på 7....kos deg i helgen..klem

  SvaraRadera
 2. Du har fått uppleva en hel del ser jag. Många har pratat om Kristiania.
  Fin borste du köpte.
  Förstår att barnen blev glada när du kom hem igen.
  Spännande att se fågelburen som du köpt.
  Ha en fortsatt härlig helg.
  Kram Britt

  SvaraRadera
 3. Låter som du trivs bäst hemma!!
  Ser fram emot din fågelbur;o)

  Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Ja men visst är det så sant..
  "borta bra men hemma bäst" ???
  En underbar lördag till dig!!
  Njut Mys & ha det bäst..
  Kramen Cilla

  SvaraRadera
 5. Hej Vännen:-) Förstår att du tycker det är hemma bäst men alltid bra med lite nya erfarenheter är det även om de inte alltid är positiva...man lär sig alltid något av det! Ha en fin fortsatt helg! Kram Annica.

  SvaraRadera
 6. Godmorgon. Det var roligt att du hade en bra tur till Köpenhamn, även om fängelsebesöket var jobbigt. Det är en fin stad, jag gillar och åka dit. Ska bli kul och se din fågelbur.
  Ha en fin söndag
  Varm kram
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 7. Stämmer så bra det där med att man inte behöver ha det skitigt och skräpigt runt sig fast man är kreativ och konstnärlig :-)
  Håller med dig om att Borta är bra men hemma äralltid bäst :-)
  Tack för din gulliga kommentar hos mig, den vämde :-)
  Kram Lisa

  SvaraRadera
 8. Hej hopp.....det ser ut som ni haft det toppenfint i Köpenhamn! Härligt att få komma hemifrån så där några dagar!
  Ha nu även en finfin söndag! Kram Malin ♥♥♥

  SvaraRadera
 9. Ni verkar trots allt haft en trevlig resa ! Men förstår att det är skönt att vara hemma igen ! Kramar Susanne ♥

  SvaraRadera

TACK FÖR ATT DU LÄMNAR ETT SPÅR EFTER DIG!
HAR DU INGEN BLOGG VÄLJER DU "ANONYM" ALTERNATIV SEN KAN DU KOMMENTERA
HÄLSNINGAR, OLG@

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails