torsdag, mars 25, 2010

Med sommaren i tankar

ska jag träna idag. Det var litet uppehåll i träningen, men nu ska jag köra hårt. 15 ggkort köps in i dag och träna ska jag göra minst en gång i veckan. Sen blir det ju så varmt att jag kan cykla eller gå vid "min" Göta kanal... *ler*

Det känns riktigt skönt i själen. Studier rullar på, min hylla väntar på lite slask och sen får jag visa den här. Barnen har det bra. Jag närmar mig ett viktigt beslut i mitt liv och jag är nästan säker hur det kommer att se ut för mig närmaste tiden.

Vårtecken syns överallt. Det största är så klart snösmältning men där och här kommer fram blommor... Och jag väntar på de första som jag får plocka och sätta in i en lilla vas. *glad*

En sådan bild vill jag ta snart. Den här har jag lånat på nätet.

Ta hand om er, kramar Olg@

5 kommentarer :

 1. Hejhej!

  Härligt med träning, jag tränar på gym och har gjort det i några år. Tycker att tankarna rensas och jag planerar mycke då vid tillfället. Visst har man lite vårkänslor nu och mer fick jag av din ljuvliga bild på snödroppar. Dom är så söta, späda o fina.
  Det blir en bra dag idag. Jag älskar den texten.

  Ha en fin torsdag
  KramKram
  Lotta

  SvaraRadera
 2. En sån bild skulle jag vilja ta också, ser att det tinat runt huset. Ska gå ut sen och se om det blommar.. Du är duktig som tar tag i träningen, det skulle jag behöva också. Har blivit dåligt den här vintern, dags för uppryckning känner jag.
  Ha en fin dag vännen
  Stora kramen
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 3. Vad duktig du är som tar tag i träningen igen, själv skulle jag vilja göra mer än vad jag kan just nu.
  Vilken härlig vårbild på snödroppar, här ligger det massor av snö fortfarande över rabatterna.
  Ha de gott
  Kram Britt

  SvaraRadera
 4. Hej,
  ja härligt med vår, snart så kan vi se mer av den...
  Vad härligt med "din" Göta kanal. Jag bodde i Borensberg för massor av år sen och vandrade ofta efter denna ljuvliga kanal. Så hälsa från mig, fniss.
  Lycka till med träningen,
  kram Linda

  SvaraRadera
 5. Trening... kan jeg virkelig bli bedre på. Alt blir lettere når våren kommer syns jeg. Her blir det nok en stund til blomstene titter frem, men solen skinner i dag. Derfor.. er jeg glad, ha en fin fin helg.

  SvaraRadera

TACK FÖR ATT DU LÄMNAR ETT SPÅR EFTER DIG!
HAR DU INGEN BLOGG VÄLJER DU "ANONYM" ALTERNATIV SEN KAN DU KOMMENTERA
HÄLSNINGAR, OLG@

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails