tisdag, februari 09, 2010

Vet ni vad?

Ska jag berätta vad hände idag? Ja? Okej då... Jag hörde fåglar kvittra idag och de pratade om våren!!! *skrattar* Det är så härligt! Andra dagen i rad tittar solen fram och det är bara underbart att se omkring sig! Vit snö glittrar och reflekterar ljuset med regnbågens alla färger. Så fint är det!


Men tro mig eller ej snart kommer det se ut så här ute!!! Lovar *ler* Nu börjar jag tänka på våren.... Som många andra här i bloggvärlden!

I dag var vi, jag och lillan, hos tandläkare för första gången. L var lugn och kunde både ta i alla instrument och "svara" på frågor genom att nicka/skaka på huvud. Läkaren var imponerat av min lilla dotter som var så trygg. Det känns så skönt att höra för mig som mamma veta att det är jag som har lagt krafter och själen i mitt barn.... Skönt...
Läkaren frågade mig om jag var trött på vintern, men fick ett annat svar än hon troligen förväntade sig. Jag sa så här: Nej, jag är inte trött. Eftersom jag inte kan påverka naturens gång väljer jag njuta av lägget och tycka om fina vita vinter vi fått. Hon blev tyst liten stund och sen instämde, Du har ju rätt! Så skönt!

Och till sist... Efter jag läst om Anonyma Klubben blev jag inspirerat. Det är grymt bra!

Man gör en god gärning utan att mottagaren vet om vem som gjort det. Man hälsar bara "från Anonyma Klubben"... Jag gick till blomsterbutiken och frågade vilken krukblomma som säljes bäst just nu. Det var begonia tror jag. Jag har betalat för en utan att ta med mig den. Men jag bad floristen att ge begonian till den som vill köpa en gratis och hälsa från Anonyma Klubben!

Det är väl roligt att kunna komma för att köpa en blomma och så få en gratis? Utan att veta vem du får den ifrån? Det är poängen i det hela, att ingen behöver känna sig skyldig mot någon, eftersom ingen vet vem som står bakom! Så fantastiskt, tycker jag!!!

Jag ska definitivt fortsätta med det! Man kan göra det på ett fika, man kan betala för något litet. Det ska vara rimliga summor och inte flera hundra kronor.

Hoppas att ni har det bra där ute! Jag blir så glad av att se flera återkomma till mig! Det värmer!

kramar Olg@

3 kommentarer :

 1. Låter som om du haft en underbar dag! Härligt när man känner att man gjort något bra för sina barn, annat än materiella saker. Det är ju det som räknas! Ta hand om dig och pussa på de små...
  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 2. Har hört talas om den anonyma klubben tidigare , kul idé ! Visst är det bara att gilla läget , med vintern , men jag kan inte låta bli att längta . Kramar Susanne / den gamla skolan ♥

  SvaraRadera
 3. Vilken duktig dotter du har, vi skulle ha varit hos tandlkr igår, men hon vabade :)
  Jag håller med dig om snön, det är ju vinter, vi får ljus och nåt att leka med där ute.
  Anonyma klubben låter kul, vilken överraskning för den som står på tur.

  Ha en bra fredag,
  kram Linda

  SvaraRadera

TACK FÖR ATT DU LÄMNAR ETT SPÅR EFTER DIG!
HAR DU INGEN BLOGG VÄLJER DU "ANONYM" ALTERNATIV SEN KAN DU KOMMENTERA
HÄLSNINGAR, OLG@

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails