tisdag, februari 23, 2010

Fyndat och ska fynda!

Hej alla godingar!

Hoppas ni har det bra där ute i snön! Jag har det så där... Bilen strulade sådan igår att jag håll på att bli tokig! Men sen har jag fyllt på allt möjligt i motorn och bilen så "tack" *skrattar"

Igår var vi på badhuset i stan och hade hur kul som helst! N hade sin kompis med och de åkte rutschkana, gick på vattnet och busade. Japp, ni hörde rätt. Barn gick på vattnet! Det var så roligt!
Tyvärr ingen bildbevis, men grejen är att man blåste upp en bubbla som var vatten och lufttätt med barn/vuxen i. Och genom att trampa i bubblan kunde man gå på vattnet. Hur kul som helst!

I dag har jag och N varit på stan och shoppade. N köpte lilla, fina klänningen åt sin lilla syster. Jag tycker det är så gullig av henne tänka på sin lilla syrra och köpa present i förväg. L fyller två bara den 14 mars.. *ler* Men det talar mycket för min äldsta. Godhjärtad barn har jag!

Jag har sparat mig i klädbutiker och shoppade los på Pia´s Botaniska! Milda makter, jag blir helt tokig i sådana affärer! *skrattar" Jag ska fota imorgon, hoppas på solen, och kommer att visa upp mina fynd! Kan säga att körsbärsgrenar kom hem till mig! Så härligt! Men tålamod! Ni får se alla mina fynd imorgon!

kram och ta hand om er! Olg@

2 kommentarer :

 1. Hejhej!
  Kikat in hos dej och blivit inspirerad.
  Härligt!
  Nu väntar jag på att få se dina fynd. Själv fyndade jag silverbrickor, sås-snipa och en gammal äggkopp idag. Lycka!

  Ha det fint
  KramKram
  Lotta

  SvaraRadera
 2. Jag väntar med spänning! Ska bli sååå kul att få se vad du har hittat...
  Kram/ Anna

  SvaraRadera

TACK FÖR ATT DU LÄMNAR ETT SPÅR EFTER DIG!
HAR DU INGEN BLOGG VÄLJER DU "ANONYM" ALTERNATIV SEN KAN DU KOMMENTERA
HÄLSNINGAR, OLG@

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails