onsdag, februari 03, 2010

Doctore House


Hej alla godingar!

Tänkte ta lite bilder på spetshyllan som jag köpte från Viveka, Bläckhörnet.
Men det är så mörkt i dag med all snöstorm att jag är "tvungen" att visa mina inköp från Gårdsromantik. *glad* De bilder tag jag tidigare i veckan.



Jag unnade mig en kyrkokandelaber, som jag tycker väldigt mycket om! Den är inte för stor samt passar perfekt på min skänk. Porslinsrosor är så nätta... Jaaa, jag är helt enkelt nöjd. *ler*


Jag fick också hem en liten häst... Tyckte så mycket om den när jag såg den för ett tag sen... När jag ställde den på skänken lilla L kunde verkligen inte förstå varför är det inte en leksak till henne... *skrattar*



Sen var det lite små ting som jag köpte men dem får jag visa någon annan gång.



Det kortet fick jag med spetshyllan, fast tag bilder på det direkt. Jag lagt det under en glasklocka med lite spets och gamla små skor. Det blev mycket romantiskt stilben. Tack för fina kortet, rara Viveka!

Ta hand om er och kör inte bil i ovädret! Jag är ledig i dag och ska läsa en fin bok från Lou Rossling Tänd dina stjärnögon. Den boken kan jag verkligen rekommendera!! Enkelt och lätt visar Lou hur man kan lära sig livsvisdomen av våra barn! Kul va´? *glad*

kramar till er, Olg@

8 kommentarer :

  1. Vilken underbar hylla du har hittat. Och hästen var bara för bedårande. Förstår att du får värja den från barnen *hihi*.
    Kram/ Anna

    SvaraRadera
  2. TACK snälla för din fina kommentar hos mej! Oj, jag blir nästan lite generad, men som du säkert också menar - kan man göra något lite så må man göra det! Dina fina ord säjer nog mer om DEj än om mej!:)

    Så mycket vackert du visar idag! Man får glädjas åt sånt som man tycker om - viktigt tror jag.
    Boken verkar intressant och säkert upplyftande en sån här ovädersdag som ni har. Jag väntar med bävan på att det kommer även hit till Sthlm..!!
    Ha en skön ledig dag med din bok och tack för tipset!
    Kram
    Lisa

    SvaraRadera
  3. Hej, och tack för titten hos mig! Jag har inte varit på bloggen senaste dagarna, du får GÄRNA sitta på en av kuddarna, fniss!!!

    Vilken mysig och fin blogg du har!

    Stor kram Linda

    SvaraRadera
  4. Hej Olga! Jag var på en föreläsning i höstas i Örebro med Lou på just "Tänd dina stjärneögon" och jag håller med vilken levnadsglad människa, hon fick oss att tänka till ibland behöver man det! Vilka vackra saker från både Gårdsromantik och Viveka=))
    Önskar dig en fin fortsatt dag!
    Kram Annica.

    SvaraRadera
  5. Nästan så jag ångrar att jag inte köpte en spetshylla av Viveka, ska bli kul och se din. Idag har jag varit ledig så jag har tagit foto av min fina vinst, ljuset brann med så fin låga. Jättefin ljusstake, det var ett bra köp, och hästen var söt. Hoppas du haft lite bra fotoljus under dagen.
    Goa kramen
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  6. Jag igen, börjar bli en vana att jag glömmer något. Skulle bara tala om att nästa vecka lägger Agneta ut lite mindre saker i butiken. Som lavendelpåsar, lampkjolar och galgöverdrag. Då ska du kolla, så mycket fint!
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  7. Hej hej! =) Tack för din söta kommentar! =) Den värmer! Jasså, du är inget sockermonster! =) Sötsaker som är så gott! hihihi! Ha en mysig kväll!

    Kramar Emma!

    SvaraRadera
  8. Hej igen, såg att du följer min blogg, blev så glad!
    Jag länkar till dig också, och följer gärna med dig i bloggandet.

    Kram igen Linda

    SvaraRadera

TACK FÖR ATT DU LÄMNAR ETT SPÅR EFTER DIG!
HAR DU INGEN BLOGG VÄLJER DU "ANONYM" ALTERNATIV SEN KAN DU KOMMENTERA
HÄLSNINGAR, OLG@

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails