tisdag, december 29, 2009

Sjuklingar hemma

Följ min blogg med bloglovin
Vi hade mycket fin dag igår med pulkabacken och mycket skratt och fart *glad*

Änglar som är så söta köpte jag på Tradera. De ska föreställa mina två sötungar. Och ni borde se hur lilla vaggade dem, när hon fick hålla i skulpturen. Riktig modersinstinkter snackar vi om *skrattar*

Men i dag på morgonen kände mig lite hängig och min äldsta klagade på samma symptomen - ur i huvudet och illamående... Inte roligt ska jag säga. Och med tanken att en flicka på knappt 2 år studsar omkring och vill ha sin uppmärksamhet är det mindre kul.
Var tvungen att ringa till min man och berätta hur det ligger till, så att han ska vara redo i fall jag blir tvungen att ringa upp honom akut. Knappt kan jag stå och fick lägga mig på golvet flera gånger medan jag lagade frukost till tjejen. Hon var så glad och lagt sig bredvid mamma på golvet - nåt roligt hittar mamma på, tänker hon säkert... Blää... så trist att vara sjuk!!!

Tänkte visa upp i dag mina fynd från auktionen men än så länge tror inte jag att jag orkar att hålla i kameran överhuvudtaget.... Det får blir lite bilder från förr.Min amaryllis har börjat blomma precis på Julafton och flera blommor kom dagarna efter. Mycket fin, tycker jag.


Riktig nära bilder lyckas jag inte att ta, än. Men jag håller på och lär känner min kamera bättre och bättre.

Hoppas att ni har det bra där ute!
Kramar till er från Olg@


3 kommentarer :

 1. Hejsan! Tack för kommentaren på min blogg. Så vacker amaryllisen är. Och dukningen med grankvistarna är så vacker.
  Jag tycker att det låter som om du har feber, hög feber, skulle nog ta det lite lugnt och dricka mycket vatten.
  Hoppas att du får en trevlig nyårshelg!

  SvaraRadera
 2. Låter inte alls bra som att ni är bra, tycker jag. Ta hand om dig. Extra besvärligt att ta sig tid att vara sjuk när man har små, men nödvändigt!
  Vilken vacker amaryllis!

  Kram
  Cathrin

  SvaraRadera
 3. Aj då ! Fler sjuklingar ! Ja det är den tiden nu , då alla blir sjuka . Krya på dig du också ! Kramar Susanne / den gamla skolan

  SvaraRadera

TACK FÖR ATT DU LÄMNAR ETT SPÅR EFTER DIG!
HAR DU INGEN BLOGG VÄLJER DU "ANONYM" ALTERNATIV SEN KAN DU KOMMENTERA
HÄLSNINGAR, OLG@

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails