fredag, september 18, 2009

Härlig höstdag!

I dag, fredag har jag ledig från skolan. Och som vår lärare rekommenderat tag jag riktig ledig dag utan tvätten och städning osv. Åkte till stan och shoppade lite. Blev lite av varje. Pyjamas blev det då jag vill byta ut mina gamla. Det blev leggins och tröja från Indiska. Topp från Esprit och hårtorkare (älskar svenskt språk!) då min mamma pajat min gammal.
Jag åt i lugn och ro min lunch utan att stressa och strosade i köpcentra som en riktig sansat person utan att ha ögonen på klockan hela tiden! Det känns skönt!
Och så tag jag min laptop hemma och såg att jag kom ut på någons nät! Kanske det är inte så snällt av mig men jag bara MÅSTE komma ut lite ;) Och jag besöker icke olagliga sidor. Lovar.
Så ni förstår att jag inte kan lägga ut några bilder på min möbel än. Fast snart ska det blir!
Kram på er!
Ska försöka göra en krans av nypon. Blir fin tycker jag! Bild från nätet.

1 kommentar :

  1. Härligt att få komma ut lite, och kul att du hittade lite fynd. Tyverr var jag inte hos chefen för löneförhöjning. Jobbar åt kommunen jag bor i och det är nedskärningar, jag kommer att bli förflyttat dit jag inte vill och det var det vi pratade om, men det är om tre veckor så just nu ska jag bara njuta utav att få vara med mina arbetskamrater den tid som är kvar, och jag kommer ta en dag i taget. Kanske vågar jag ta steget och öppna eget vem vet :P oppas att du snart får igång ditt internet, och ha en jätte fin vecka Kramar Therese

    SvaraRadera

TACK FÖR ATT DU LÄMNAR ETT SPÅR EFTER DIG!
HAR DU INGEN BLOGG VÄLJER DU "ANONYM" ALTERNATIV SEN KAN DU KOMMENTERA
HÄLSNINGAR, OLG@

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails