måndag, september 07, 2009

Fixat och klart!

Nu kan jag visa ett av dem två bord som jag har köpt in och målat om.
Det här var mörkt i färgen och hade inget handtag på lådan.

Det står vid väggen mellan köket och hallen. Vi har ju som sagt ingen vägg eller så i köket. Man tittar rakt ut i hallen/korridoren. Och bredden passar exakt! Handtaget köpte jag för länge sedan på ett loppis, men tycker att jag byter till annat. Det är aningen för stor=)

Och så fick mina senaste fynd sin plats på bordet. Luffarslöjd köpte jag på en trevlig butik i Norrköping Drömgården heter den. Mycket inspiration hämtar man där! Reko! Och anteckningsblock och ställe med lite blommor på. Fint tycker jag! Vad tycker ni?

2 kommentarer :

  1. Fina saker du köpt .Visst är det skoj att se slutresultatet då man målar om saker .
    Jag har beställt en bok om att måla om möbler och småsaker ,Ska bli spännande att få hem den .Fanns med i jultidningarna som de små barnen säljer här på gatan .

    Kram Ewa

    SvaraRadera
  2. Gulligt litet bord du köpte, vad målade du med för färg? Och har du slipat det innan? Har ju mina tre satsbord som jag ska ta mig an så fort jag blir klar med hallen och renoveringen. Härligt med projekt nu när det är hösten. Ditt b ord skulle nog vara jätte fint med en liten porslins knopp i vitt, kolla på indiska de brukar alltid ha i sitt sortiment. Kram Therese

    SvaraRadera

TACK FÖR ATT DU LÄMNAR ETT SPÅR EFTER DIG!
HAR DU INGEN BLOGG VÄLJER DU "ANONYM" ALTERNATIV SEN KAN DU KOMMENTERA
HÄLSNINGAR, OLG@

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails