tisdag, juli 07, 2009

En dag till

På morgonen gick vi till posten och jag fått min nya klocka hem. Lite för långt är armbandet men annars är de väldigt snygga! Så fick jag skicka iväg lite traderavinster. Fast jag angav i mitt personligt meddelandet att jag skickar varor 2gg per vecka, jag kan inte bara låta människor vänta på sina grejer. Och just därför skickar jag omgående i alla fall=)))
Det var en månad sen som jag betalade halva summan för ett gammal fönster som finns i Linköping. Det skulle ha hämtats av min man medan vi var i Berlin, men som ni kan förstå blev det aldrig så. Inte än har jag fått hem fönstret. Av den ska jag göra ett vitrinskåp, som det visades för ett par år sen i Äntligen hemma, TV4. Fin, sliten båg, med lite brädor i antikvit blir perfekt att ha i hallen. Vi har ju inte avskilt kök liksom. Det är öppet och man ser hallen från köket eller tvärtom=) Så de fyller i varan och därför det skåp får vara i hallen. MEN först ska fönster komma hem!!!
Kram på er alla!

3 kommentarer :

 1. Go' eftermidda vännen!
  Inte behöver du vara blyg, du har en jättefin blogg!
  Vad fint att göra vitrinskåp av ett fönster...har några gamla liggandes i källaren, kanske skulle testa det!
  Jag har oxå en stor öppning mellan hall o kök, tänkte faktiskt hänga ett stort fönster där!
  Vad säljer du på tradera! Nyfiken!!!

  Ha det gott! Varmaste kramen!

  SvaraRadera
 2. Kul att du har anslutit dit till min tävling. Apropå det där skåpet som visades på TV: det låter intressant. Vi har också ett gammalt fönster som jag tänkt att göra skåp av. Har du någon länk eller annat där man kan se hur skåpet ser ut?
  Ha det bra
  Kram/Åsa

  SvaraRadera
 3. Hej på er!=)
  Trevligt att ni kikar in! Jag hittar ingen länk just till Äntligen hemma, men ungefär så här ser ut skåpet. Hittade i bloggvärlden =)
  http://in-myhouse.blogspot.com/2008/04/fnster-skp.html
  På Tradera just ny är det mest barnkläder just ny. Tycker att på sommaren alla fyndar och det går lite trögt med försäljning. Annars är det oftast inredningsdetaljer, gammal porslin osv.... Många gånger tvingar mig att sälja för att jag köper in det jag tycker om själv. Men samla allt som jag fyndar på 130 kvm i en lägenhet går inte...
  Hör ofta från min man "när ska du öppna egen loppis då?" ha ha roliga karlar förstår sig inte på att man inte kan motstå skönheten ;D

  SvaraRadera

TACK FÖR ATT DU LÄMNAR ETT SPÅR EFTER DIG!
HAR DU INGEN BLOGG VÄLJER DU "ANONYM" ALTERNATIV SEN KAN DU KOMMENTERA
HÄLSNINGAR, OLG@

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails