fredag, juli 05, 2013

Man tager det man haver


 
Ni har nog förstått redan att jag är just sådan i köket - tager vad man haver *ler*
 
Hemligheten bakom är att ha "rätta" ingredienser i skafferiet och kylskåpet... Något som har lång hållbarheten och lätt att snabb tillaga... Bönor, oliver, fetaost, lufttorkat skinka - är mina favoriter... God sallad gör man ju på 5 minuter...  Eller hur? *skrattar*
 
I dag gick jag ut till mina pallkragar och plockade lite av senapskål och mangold... 
 
 Senapskål, det vet ni, är ju rucola... Roliga vi är människor, när rucola kallades för senapskål var det väldigt svårt att sälja i butiker, men så fort den blev uppkallat för rucola så var det fart på efterfrågan *ler*
 
Jag tycker att det finnsinte något mer lyxigare än att få plocka färskt i eget grönsaksland...
 
Tomater och avokado hade jag hemma, tryffelolja och balsamico passade utmärkt!
 
Jag har mina lunch färdig! Salladen ställdes fram i en spilkum som jag loppade i vintras...
 
Trevlig helg, mina sköna! Jag ska dock jobba! *glad*
 
kram/Olg@
 
 
 
 

1 kommentar :

  1. hej olga.
    men visst är det härligt när man kan gå ut i skogen och hitta skatter!!! jag har stått och kokat rabarber och lingondricka flera dagar nu. så gott! din sallad ser också jättegod ut.
    ha nu en fin helg ;)
    mia

    SvaraRadera

TACK FÖR ATT DU LÄMNAR ETT SPÅR EFTER DIG!
HAR DU INGEN BLOGG VÄLJER DU "ANONYM" ALTERNATIV SEN KAN DU KOMMENTERA
HÄLSNINGAR, OLG@

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails