onsdag, mars 20, 2013

Fågelbo

spisa.nu
 
 
Hej alla godingar!
 
Hittade ett fint och enkelt recept som jag vill gärna dela med er!
 
Ägg 4 styck
Röd lök 0,5 styck
Cremé fraiche 1 dl
Löjrom 50 g
Citron 0,5 styck
Alfagroddar 80 g
 
Koka ägg i 5 minuter och skölj med kallt vatten. Hacka löken och blanda i citronsaft med cremé fraiche.
Gör små bollar av groddar (fågelbo) och lägg upp på fatet. Slå av topparna på ägget och ställ på groddarna. Lägg på röran och servera!
 
Visst var det lätt och låter gott! Det ska vi göra till Påsken!
 
Ha en bra vecka! kram/Olg@

5 kommentarer :

  1. Så gott det ser ut, det kanske man skulle testa.
    Kram Birgitta

    SvaraRadera
  2. Det lät smaskigt, och väldigt passande till en påskbuffé så tack för tipset!

    SvaraRadera
  3. Jättebra recept, det var ett nytt
    sätt och servera äggen på.
    Trevlig helg och kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  4. Tack snälla för alla smaskiga recept, detta vill jag verkligen prova till påsk!
    Ha en jättefin dag.
    kram kram
    Jessica

    SvaraRadera
  5. Nämen det verkar gött !

    SvaraRadera

TACK FÖR ATT DU LÄMNAR ETT SPÅR EFTER DIG!
HAR DU INGEN BLOGG VÄLJER DU "ANONYM" ALTERNATIV SEN KAN DU KOMMENTERA
HÄLSNINGAR, OLG@

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails