lördag, september 04, 2010

Gotlands bilder

Hej mina sköna!Nu har jag fått chansen att föra över lite bilder och dela med mig den underbara stämningen!Det är något med Gotland eller hur?Små gator, fina stenmurar, blommor och mysiga bänkar....


Vi hittade en fin fik på gården, Rosen Pensionat, vill jag minnas hette ställe... Efter våra långa turer i stadskärna var det behagligt att sitta där och njuta av värme och goda kakor.Inte bara vi njöt av dem... Små fåglar tag alla chanser för att få i sig goda bitar.


Lite shopping blev så klart. Inte kan jag komma hem utan presenter till mina små änglar! *ler*

Kryddor från Krusmyntagården är ju enastående! Som tur är har de hemsida där man kan köpa sina favoriter, och betalar man med kortet är frakten gratis!
Klicka här bara!
ROULE - min favo, pröva *blink*Vårt studiebesök var på Hassela kollektivet. Mycket spännande, mycket väcks inom en... Enda jag kan säga - man ska vara en riktig eldsjäl för att jobba där. För att man lever sitt jobb och inte jobbar några timmar om dagen... Inte alla kan det. Det är svårt. Men all ära till de som gör det!Jag såg mycket fina vy och vinkel på gator... Till exempel den kranen... Bara tittar ut från en vägg.... Coolt *blink*Eller repet som bara är.... *ler*Jag har inte frågat mina tjejer, men hoppas att de blir inte allt för sura för att jag lagt ut en bild på dem. Jag tycker att de är så fina att jag måste visa upp de! *ler* Sorry, mina vänner!!

Önskar er en riktigt fin helg!

kram/Olg@

4 kommentarer :

 1. Hej vännen!

  Vilka härlig bilder fr Gotland. Ett underbart ställe att gå omkring på steniga smågator och stenmurar. Har varit där mycket som barn, men tyvärr inte som vuxen.
  Jättegott recept du bjuder på i tidigare inlägg med skaldjurstårtan. Den måste jag skriva ut och testa.
  Hoppas allt är bra med dig. Själv jobbar jag nu men har rast innan nästa pass.
  Ha en härlig helg.
  Kram Britt

  SvaraRadera
 2. Härligt och vackert det ser ut. Har aldrig varit på Gotland men vill så gärna åka dit nån gång. Blev ju inte mindre sugen av dina bilder...
  Ha en skön söndag!
  Kramar Pia

  SvaraRadera
 3. Så härligt och hamna på Gotland för en kort stund. Är riktigt avundsjuk på dig som fick åka dit, fast det var ju inte bara nöjen för dig. Säkert ett mycket givande studiebesök. Underbara foton har du tagit.
  Stor kram
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 4. Å vad härliga bilder!
  Jag har aldrig varit på Gotland....
  Ha en fin kväll.
  Kram Agnetha

  SvaraRadera

TACK FÖR ATT DU LÄMNAR ETT SPÅR EFTER DIG!
HAR DU INGEN BLOGG VÄLJER DU "ANONYM" ALTERNATIV SEN KAN DU KOMMENTERA
HÄLSNINGAR, OLG@

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails