onsdag, augusti 11, 2010

TröttHej alla godingar!

Känner mig ganska trött... Berör det på att jag sover dåligt på nätterna (lilla L kör över mig flera gånger om natt) eller att jag är himla trött att ta hand om hemmet&barn själv?

Nu kan vi snacka jämställdheten!! *blink* Men så är det att vara gift med egen företagare... "Styra ditt liv själv"? Vem sa det? Kunder styr ens liv och det gör att man knappt har tid för sig själv! *suck*

I dag har jag en gammal bild. Mina brädor tycker jag ju om. Har bara 5 styck hittills *ler* Och vinranka är ju fin blått som rött.

Ha en fin dag, mina vänner!

Olg@

7 kommentarer :

 1. Förstår dig , det tar på krafterna att få allt att klaffa. Mitt "nya" liv ser annorlunda ut än mitt gamla,jag är ju nu sambo med den "underbaraste". Men i mitt nya liv tar jag för mig av tid till mig själv. Men här är ju barnen på väg att bli stora (minstingen 8,5 år) så det gör ju skane annorlunda;)
  tusen kramar.

  SvaraRadera
 2. Som småbarns mor är man ofta underskattad, man skall kunna allt och göra allt ... men, barnen blir snabbt vuxna. Tröst?
  :)

  SvaraRadera
 3. Känner igen mig i det du skriver. Jag var i några år ensamstående mamma med 5 barn! Men som någon skrev här, de blir stora så himla fort... Ha jag vinner jag har 9b stycken blåvita...kom igen och slå det du...ler
  Kram Pia

  SvaraRadera
 4. hej Olga! Tror att alla känner igen sig mer eller mindre. Snygg bräda! Tråkigt att du inte kommer iväg på Formex och ja jag ska vara HAPPY åt dig också=) Kram Annica.

  SvaraRadera
 5. TACK snälla för din rara kommentar hos mej! Jo, visst är det väl så att livet består ju av både sorger och glädjeämnen!

  Vilka vackra saker du visar - blåvitt hör verkligen hemma i ett kök!
  Ja du, inte lätt detdär med arbetsfördelning i ett hem! Jag beundrar er som hinner allt, med barn, hem och arbete..!

  Åh, så glad jag blir att rosen tog sej! Men jag misstänkte nog det! Det gäller att inte ge upp ibland...! Jag vet ju att växter ofta slokar innan de tar fart och bildar nya skott och blad! Åh, så roligt!
  Ha en härig dag!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 6. Hej Olga.
  Förstår om du är trött, att ta hand om hem och barn själv tar på krafterna. Eget företag är nog ingen lek heller, förstår också att maken måste jobba mycket. Till helgen får du åka till torpet och bara vila och må gott.
  Jättefin bräda, väldigt vackert mönster.
  Ha det bra
  Stor kram
  AnnaMaria
  Ps, har mailat dig

  SvaraRadera
 7. Kjenner meg litt igjen, mi mann dro kl 7 i morges....og er nok ikke hjemme på en stund, men heldigvis skinner solen...klem

  SvaraRadera

TACK FÖR ATT DU LÄMNAR ETT SPÅR EFTER DIG!
HAR DU INGEN BLOGG VÄLJER DU "ANONYM" ALTERNATIV SEN KAN DU KOMMENTERA
HÄLSNINGAR, OLG@

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails