onsdag, augusti 18, 2010

Hyllan

Hej alla godingar!

Nu är det lite brist på ämne för inlägg....

Jag bläddrade genom bilder och ordnade lite i de mappar. Gud va många bilder och ingen ser dem!! Så synd. Jag tycker det är nackdel med digital kameror... Annars det är ju kanon - mängder av bilder och minnen har man!Här ser ni en hylla i sovrummet. På hyllan står lite smyckeskrin och parfymflaskor.Och på krokar hänger mina smycke. Jag tycker att det är fint & praktiskt. Tar inte mycket plats och är synliga om man ska välja ett för dagen!

Nu ska jag och min äldsta dotter äta tidig lunch för att hinna till loppis!!! Tjohooo!!! Ska fyndas kanske? Har hittad underbar urtavla med boet och den lägger jag ut på Tradera. Har ingen plats för den... Fick ju mysa liten stund i alla fall *ler* Kanon fin... Kan vara som en skrin - boet är djupt och rent...

Ha en fin dag!

kram/Olg@

4 kommentarer :

 1. Ordning bland sakerna är a och o. Men här är det dessvärre si och så med den saken nu när jag är mellan 2 boende;)

  SvaraRadera
 2. Tack för kommentaren, blir så glad o stolt när men askriver att Wilma är så fin! Tycker jag oxå ... hihi. Det verkar så härligt att ha ett torp o fixa i, med skogen inpå knuten kan jag tro, o blåbärssnår. Lycka till med CV o jobbletande, du har ju tid på dig så jag tror att det kommer att gå fint! Samma för mig med idétorka ibland vad gäller inlägg. ...då är det bra att ta fram lite gamla bilder, man tar ju så himmelens många med digitalkamera men fördelarna med digitalt är ju väldigt många!

  ha en skön dag! Kram/Mira

  SvaraRadera
 3. Hej Olga! Bra att ha koll på juvelerna=) Kram Annica.

  SvaraRadera
 4. Det var ett bra inlägg, kul och se hur du förvarar dina smycken. Jättefina foton.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera

TACK FÖR ATT DU LÄMNAR ETT SPÅR EFTER DIG!
HAR DU INGEN BLOGG VÄLJER DU "ANONYM" ALTERNATIV SEN KAN DU KOMMENTERA
HÄLSNINGAR, OLG@

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails