fredag, juni 18, 2010

Murgrill


Hej alla godingar!


Vilken sommar vi har! En dag sol och två mulligt... Ska vi ha det så efter vi stått ut med den vinter som vi hade? Tycker att vädret borde skärpa sig, lite i alla fall *ler*


Vi ska ju ha en grill ute på torpet. Nu har vi en liiiiiten, campinggrill. Men så kan vi inte det. Eller hur? Nåt ska vi skaffa. Jag tänkte på murgrill... Vad tycker ni? Har ni erfarenhet av den? Hur bra/dålig den är?

Hoppas att ni har det bra! Ta hand om er.

kram, Olg@

3 kommentarer :

 1. Hej min vän!
  Ja, det här sommarvädret kan man bli tokig av. Här blev det mörkt och sedan började de mullra och blixtra och sedan kom regn och hagel så altan blev vit.
  Har också önskat mig en sådan grill, men inte blivit av. Har en vanlig enkel som jag är ganska less på.
  Skall grilla lite scampiräkor som jag marinerat nu ikväll och jag hoppas vädret är med oss.
  Ha en härlig helg.
  Många kramar Britt

  SvaraRadera
 2. Torpet... ååååh... Är inte ett dugg avundsjuk ska du veta *skratt*. Kan tänka mig att det inte finns något dåligt väder där ute. Regnar det tänder man lite ljus som man ställer bredvid den nyplockade sommarbuketten. Kokar sig en kopp te och tar fram en trevlig bok. Åh, vad vore en bal på slottet... ;0)
  Murgrillar har jag ingen erfarenhet av men vi har en Weber klotgrill som vi är väldans nöjda med. Om man tar sig tid att läsa instruktionsboken... vilket vi INTE gjorde så kan man grilla nästan vad som helst med perfekt resultat. Nu har jag läst den och köttet blir superbra!
  Ta hand om dig vännen.
  Kram/ Anna

  SvaraRadera

TACK FÖR ATT DU LÄMNAR ETT SPÅR EFTER DIG!
HAR DU INGEN BLOGG VÄLJER DU "ANONYM" ALTERNATIV SEN KAN DU KOMMENTERA
HÄLSNINGAR, OLG@

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails