onsdag, maj 19, 2010

HURRRRRRRAAAAAAA!!!!!


Hej alla godingar!Med ett stort nöje kan jag berätta att torpet är vårat!!! Hippie!!! Så glad jag är!! Gissa om jag vill åka dit nu!!! Jag har redan planerat tomten, med alla planteringar osv. Var ska planteringslådor stå, vart ska bärbuskarna, markplattor... Gud så mycket har jag nu i huvudet! För en timme sen vågade inte tänka för mycket att inte bli besviken om vi inte skulle fått torpet. Men nu är det fritt fram att planera och köpa in osv! Så fantastiskt är det!! *glad*Jag har köpt för ett tag sen den här locket. Som var ingen lock när jag hittade den på ett loppis. Det var flera plankor, för en femma *blink* Jag upptäckte att det stått ABBA SVENSK SILL på den. Så ett par skedar och gutetråd samt dekorativa spik och ta-ta-ta-tadaaaa!! Visst är det fint? Det tycker jag!

Ta hand om er, mina vänner! Hoppas att liiite glädje kunde jag dela med mig i dag *glad*
kram, Olg@

5 kommentarer :

 1. Hej vännen!
  Ett stort GRATTIS till ert nya Torp. Vad kul att få ett hus som man fastnat för. Förstår att du redan börjat planera, jag är likadan.
  Snyggt silllock, vad fiffig du är.
  Har nu kommit hem från sjukgymnasten, har tränat i gymmet med både cykling och benpress, ååh jisses vad stel jag känner mig nu. Får ligga på soffan och bli serverad lite kaffe nu av sambon.
  Ha de gott
  Kramiz Britt

  SvaraRadera
 2. Vad roligt Olga GRATTIS! förstår att det snurrar rejält nu i huvudet!
  ha en toppenkväll, vännen=) Kram Annica.

  SvaraRadera
 3. Så herlig , stor grattis. Vi fikk vår plass for et år siden, en fantastisk følelse....klem fra meg

  SvaraRadera
 4. Grattis Olga nu är du torpägare, så roligt du kommer och få där. Förstår mer än väl att du är lycklig nu, kanske åker ni dit under helgen. Jättefint med skedarna på locket också.
  Ha det gott
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 5. Varmt Grattis Grattis till dig!!! Härligt att planera inför det nya torpet. Ha det fint o ha en skön pingsthelg! Kram kram! /Mira

  SvaraRadera

TACK FÖR ATT DU LÄMNAR ETT SPÅR EFTER DIG!
HAR DU INGEN BLOGG VÄLJER DU "ANONYM" ALTERNATIV SEN KAN DU KOMMENTERA
HÄLSNINGAR, OLG@

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails