söndag, mars 21, 2010

Födelsedag och våren

Hej alla godingar!

Nu var jag klar med mitt prov i juridiken! Det var lättare än jag förväntade mig, men betyget kommer att visa om mina tankar var rätta *skrattar*

Den 14 mars fyllde min lilla tös heeeeela 2 år!!!! Vi firade henne med släkt och låtsas släkt. Inte undrar ni väl vad innebär låtsas släkt? *skrattar* Jag fick en syster när min äldsta frågade om en min klasskompis kunde vara hennes moster. Och det ville hon vara. Så nu jag fått en syster och Centreramina barn en finaste i hela världen moster!



Farmor kom en tårta, som alla har uppskattat. Lilla L har blåst av två ljus fast tror inte att hon önskade sig nåt då... *ler*



Nu kommer veckorna se lite lugnare ut och jag hoppas att jag kommer att kunna vara lite oftare här med er. Saknar lite bloggvärlden med all positiv inställning och inspiration!

Våren kommer långsamt, men säkert! Eller hur? Min äldsta nyligen varit ute och rapporterade att "det kommer lite blommor fram, mamma!" Och hennes stora ögonen lyste av glädje!

Stora kramar till er! Olg@

7 kommentarer :

  1. Jag har tänkt på dig. Så fort tiden går...snart får jag komma och fotografera. Kanske att jag tar med min familj till Söderköping..så får de gå där och strosa eller åka till båten i Stegborg. Längtar ska bli kul att ses.
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  2. Jag tycker du är jätteduktig med dina studier, tror att du klarade tentan galant. Så söt hon är din lilla 2-åring, gulligt med ljusen i tårtan. Här har det snöat lite idag, jätteflingor! Men nu har det slutat tur och väl.
    Ha en fin dag vännen
    Stor kram
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  3. Hej vännen! Håller tummarna för att det blev bra resultat på tentan! Rara bilder på lilla L med tårtan=)))
    Kram Annica.

    SvaraRadera
  4. Hej vännen och vad mysigt med kalas!! Jättefin tårta och jättefin dotter! Kram Maria

    SvaraRadera
  5. Kjempefine bilder, så mye man undrer over når man er 2 år, og så utrolig spennende å følge utviklingen. Så flink du er med studiene, modigt gjort. Ha en nydelig uke.

    SvaraRadera
  6. Kul med någon som tror på sig själv! Och söt tös har du!
    :)

    SvaraRadera
  7. Hejhej Olga!

    Mmmm vilken söt två-åring och ett stort Grattis! Härligt att höra att dina studier går bra. Beundrar dej verkligen.
    Härligt att ha dej som bloggvän.

    Ha det fint
    KramKram
    Lotta

    SvaraRadera

TACK FÖR ATT DU LÄMNAR ETT SPÅR EFTER DIG!
HAR DU INGEN BLOGG VÄLJER DU "ANONYM" ALTERNATIV SEN KAN DU KOMMENTERA
HÄLSNINGAR, OLG@

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails