lördag, januari 16, 2010

Slagbordet

Hej alla godingar!

Snickaren skulle fixa till mitt finaste slagbord och det visade sig att där bor lilla maskar... SÅ TRÅKIGT!!!! Har läst på att i vanligt hemmiljö med varmluft osv dör maskar av sig själv. Men eftersom det skulle vara vårt köksbord då ville vi vara säkra att inga nissar finns där inne. Men på Anticimex sa de att den medel som användes för bekämpning förut finns inte kvar. Rådet var ta myrbekämpningsmedel och spraya och linda i en cellofan. Vi får se hur det går. Vi har gjort det och flera gånger upprepas bekämpning.


Har ni erfarenheten av möbelmask? Hur har ni blivit av med den?

Efter det ska benen målas vit men bordsskivan kommer vi behålla i ursprunglig skick. Jag längtar efter att få bordet i ordning och hem!

Hoppas att ni hade en bra lördag!
Ha det gott allihop, kram Olg@

6 kommentarer :

 1. Hej Olga!

  Vad tråkigt med de små maskarna! Tyvärr har jag inga råd att ge dig. Hoppas att det fungerar med myrmedlet för bordet är helt underbart fint!

  Önskar dig en mysig söndag!

  kramar Anna-Lena♥

  SvaraRadera
 2. Så trist med maskarna! Jag vet inget om sådant, men det borde väl vara rätt vanligt i gamla möbler! De borde vara borta nu efter er behandling.
  Bordet är ju jättevackert och jag förstår att du vill få det iordning.

  Ang. silverbesticken i mitt inlägg - jodå, de heter Olga och en del andra namn också, men den här sorten är ganska vanlig har jag förstått. Kul att jag hittade en hel uppsättning.
  Tack för hälsningen hos mej!
  Ha en riktigt skön söndag!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Vad tråkigt med maskarna det har jag faktiskt aldrig hört om förrut! Förstår att du vill få ordning på ditt fina bord! Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Men, hoppas dom försvinner nu maskarna med myrmedlet. Annars lär dom väl dö när ni målar, fast skivan skulle ju inte målas. Det är ett jättefint bord, hoppas det löser sig.
  Ha det gott
  Goa kramen
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 5. Hallå där! Har dessvärre inga bra tips för att bli av med de små slingriga krabaterna....
  Bordet är jättefint så hoppas att det ordnar sig. Kram Malin ♥♥♥

  SvaraRadera
 6. Kaj i Finland23 juli 2010 19:20

  En bekant hade en soffa med angrepp på benen. Han satte soffans ben i plåtburkar fyllda med fotogen. Lät den stå så några månader och det fungerade. Men det är ju inte så värst brandsäkert...

  SvaraRadera

TACK FÖR ATT DU LÄMNAR ETT SPÅR EFTER DIG!
HAR DU INGEN BLOGG VÄLJER DU "ANONYM" ALTERNATIV SEN KAN DU KOMMENTERA
HÄLSNINGAR, OLG@

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails