tisdag, november 24, 2009

Slagbord efterlyses!

Hej alla godingar!
Vilka dagar vi har, va´? Med sol och värme! Det liknar inte november månad eller hur? ;)
Efterlyses ett slagbord som jag vill ha till köket. Inte det stora modellen men en meter bred kan det vara och så inte orange i färgen ;) Annars mest priset som avgör, inte vill jag betala 8 tusen för ett köksbord. Eller vill och vill. Jag kan inte lägga på så mycket... Så snälla, vänner, ser ni ett sådant goding - hör av er, jag blir tacksam!!!Jobbade mycket i dag med tentan. Nästan klar! En fråga är obesvarad. Hoppas att jag hinner lämna i tid arbetet. Annars är det IG ;)
Ha en bra dag, kramar!

2 kommentarer :

 1. Jag har upptäckt att Erikshjälpen och liknande ställen ibland kan få in riktiga pärlor. Men jag har letat i ett halvår nu efter det perfekta skåpet, så är man petig (som jag) kan det vara svårt. Trist när allt man vill ha är så himla dyrt. Hoppas nu tentan gick bra.
  Kram
  Cathrin

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Har ett i butiken som ser ut precis som det på bilden, antikbetsat, lådor på mitten, 90 cm brett (tror jag) och med två sidoklaffar. Fast det är IKEA, men med lite vit färg? Säljes efter jul för en femhundring... Fast jag antar att du är på jakt efter något riktigt gammalt.

  KRAM:
  Annette

  SvaraRadera

TACK FÖR ATT DU LÄMNAR ETT SPÅR EFTER DIG!
HAR DU INGEN BLOGG VÄLJER DU "ANONYM" ALTERNATIV SEN KAN DU KOMMENTERA
HÄLSNINGAR, OLG@

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails