måndag, november 30, 2009

Nytt liv?

Hej mina vänner!


Jag var borta fredag-söndag och känner att det hände så mycket under en enda helg!
Det är nämligen så att jag var på insiktsterapi maraton-helg. Det är SÅ bra måste jag säga! Gud vilka uppenbarelser och tankar man får!!! Jag tror att jag kommer att blir lite annorlunda människan nu. Inte den som åkte iväg. Det är så underbar känsla att VETA!

Det var i det huset jag fick se mitt inre Jag.

Veta varför, hur, på vilket sätt. Och just att ingen (menar i min familj) besitter det kunskap känns det ännu mer ansvarsfull att vårda och försöka laga det som gick som det gick! Jag har krafter och redskap för det!


Imorgon får jag mitt bord hem! Mina gamla möbel från köket läggs ut på Blocket. Så om någon vill ha praktiska möbel med bra förvaring - var så god! Måla om i vit kan man alltid ;)

Igår pyntade jag efter ankomsten hem. Kom adventsstjärnan fram, ljusstake, små tomtar.Men inte gjort jag allt på en gång. Jag tycker om att dra ut det på tiden och göra saker då och då. Att hemmet fylls långsamt med julkänslan och som kulmen kommer julgrann hem strax innan Jul!

Lite julkänslan i soffan - kuddar från Indiska & Åhlens, den med spets - loppisfynd.


Ta hand om er, kramar!

2 kommentarer :

 1. Insiktsterapi, det skulle nog alla behöva gå. Du låter pigg och stark efter dessa två dagar. Håller med dig om att pyntet ska smyga fram efterhand. Och så kommer granen det allra sista. Du har jättemysigt i soffan, där skulle jag gärna sitta.
  Ha en bra vecka vännen
  Goa kramen
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Ska bli spännande att se ditt nya bord , lova att visa det ?! Låter också spännande att du hittat ditt riktiga jag ! Önskar dig också en bra vecka . Kramar Susanne / den gamla skolan

  SvaraRadera

TACK FÖR ATT DU LÄMNAR ETT SPÅR EFTER DIG!
HAR DU INGEN BLOGG VÄLJER DU "ANONYM" ALTERNATIV SEN KAN DU KOMMENTERA
HÄLSNINGAR, OLG@

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails