lördag, november 07, 2009

Hej mina vänner!Nu är det så att jag har börjat planera inför Julen! =) Igår hade vi ett samtal med min man hur vi ska fira Jul i år och kom fram att vi kommer att bjuda in till oss släkt. Inte är det stor släkt men man ska ju planera, förberedda, laga, möta... Och jag vill förstås göra det lite utöver den vanliga. Inte bara ett bord med maten. Det ska dekoreras, smyckas, allt ska andas Jul.
Även om jag tycker om bilder på Jul i vita färger, jag själv föredrar den klassiska - vit röd mönster ska vara huvudteman. Redan vid läggdags visste jag att jag kommer att vara så uppspelt med min a tankar och planer så att jag inte somnar ifred.
Jag hade pennan och block på nattduksbordet. Gissa om jag fick skriva ner några idéer!!
Som det ska vara i köket, hallen, vardagsrummet....
Jag fick några bra idéer om vilka efterrätter jag gör till julbordet. Jag nämligen bra på att laga mat, men eftersom jag inte tycker om efterrätt då kan jag ju inte laga dem.... Men dem jag hittad var ganska goda och lättgjorda=)
Vi har pysslat i dag med N och det blev flera tovade hjärter, herrdomar och lite ljus i fina koppar.Så härligt att tänka på att snart blir tiden inne! Härligt, trevligt, underbart!

3 kommentarer :

 1. Visst är det roligt med släktmiddagar över jul! Jobb förstås, men ett ganska kärt besvär. I år får jag ledigt eftersom vi är bortbjudna på julmiddagen på julafton.
  Ha en trevlig fortsättning på helgen!

  SvaraRadera
 2. Det är kul med jul hemma med nära och kära.Men det krävs lite planering.Mycket kan man ju göra i förväg.Fin bild du visar med fönstret med alla stakar.Ha en skön kväll kramizar ~~~~~RITA~~~~~.

  SvaraRadera
 3. Visst är det mysigt att planera till jul! Förberedelserna är minst lika roliga! Kram Maria

  SvaraRadera

TACK FÖR ATT DU LÄMNAR ETT SPÅR EFTER DIG!
HAR DU INGEN BLOGG VÄLJER DU "ANONYM" ALTERNATIV SEN KAN DU KOMMENTERA
HÄLSNINGAR, OLG@

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails