söndag, november 01, 2009


bild från nätet

Hej mina kära vänner!
Gud va´jag längtade hem! Det är om mig - borta bra men hemma bäst!=) Efter bara några dagar vill jag till mitt mysigt hem.... Men resan var mycket skön, upplevelser och inköp i överflöd ;)
Vi åkte två bilar (så att min man skulle kunna jobba under tiden) och i min bil jag hade bara det jag har köpt på vägen hem! Ha ha Det är inte klokt alltså, man blir pank på vägen hem! ;D Så kul! Min äldsta brukade skrika högt "Mamma, det stått LOPPIS/ANTIKT där" Och då gäller det märka vårt man skulle ha svängt, se om det finns någon bil bakom, möjliga korsningar där man kan göra en U-sväng. Inte lätt, ha ha ha... Men vad jag har fyndat, kära ni! Först jag tänkte lägga ut som jag brukar ett fynd i taget. Men sen tänkte jag att det är synd om er, mina läsare! Så mycket att besöka mig skulle ni behöva! ;)
Så imorgon börjar jag visa mina fynd. Kan försäkra er i att ni blir imponerade och kanske liiiite avundsjuka!=) Men på ett bra sätt!
Tävlingen har rullat i gång med fulla krafter! Om du skulle vilja vara med klicka HÄR

3 kommentarer :

 1. Det är alltid skönt och komma hem när man varit ute och rest. Inget är som hemma. Det ska bli kul och se dina fynd.
  Ha en bra vecka
  Goa kramen
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Jag instämmer med AnnaMaria, Borta bra men hemnna bäst! Det ska bli så roligt att få se dina fynd sedan, trots att jag säkert kommer att bli lite avis, hihi...

  Kramar Anna-Lena♥

  SvaraRadera
 3. Hej igen!

  Vad roligt att du vill vara med i min utlottning! 2 lotter ligger i potten för din del. Lycka till!

  Kramar Anna-Lena♥

  SvaraRadera

TACK FÖR ATT DU LÄMNAR ETT SPÅR EFTER DIG!
HAR DU INGEN BLOGG VÄLJER DU "ANONYM" ALTERNATIV SEN KAN DU KOMMENTERA
HÄLSNINGAR, OLG@

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails