lördag, oktober 03, 2009

Nya dagen

Det är faktiskt rätt så härligt att se naturen slockna inför vintern! Alla dem färgerna, luften som är tunn och fräsch, himmelen hög och ljusblått.... Man brukar säga att man ska vara lite äldre för att kunna uppskatta hösten. Jag redan där troligen!=))) Tycker om hösten på helt annat sätt än vår, vinter och sommar. Återuppståndelse på våren har helt annan kraft och mening. Däremot höstens väg mot sömn ger helt andra tankar och känslor. Men fint känns det ska jag upprepa=)
Så det lördag i dag. Och i vår Waldorfskola blir det höstmarknad/Mikaelifest. Vi har försäljningspasset från kl. 14 till 15. Hoppas att jag orkar med. Jag mådde sk... äh.. mycket dåligt igår. Huvudverken var så pass stark att jag var tvungen att bädda ner mig och C tog hand om tjejerna. I dag mår L ganska skapligt men snuvan vill inte släppa. Annars hon är på relativt bra humör och leker hela tiden. Jag däremot tänker på studieresan på tisdag och har ingen lust att missa den. Så jag ska vara frisk på måndag=)
Hoppas att ni får en trevlig helg trots att det förutspås lite regn!


Fina bilder finns på nätet

5 kommentarer :

 1. Ja, visst är det något speciellt med änglar =)
  Lycka till i min utlottning.

  Trevlig helg / kram Malin ^^,

  SvaraRadera
 2. Jag håller med dig. Hösten är en fantastisk årstid, en anledning att få kura inne med te, tända ljus och mys-sockarna, den friska luften, färgerna...nystarten. Och att kunna ha tröja och byxor och inte frysa, inte svettas.

  Helt underbart!

  Jag vill också passa på att tacka för dina goa kommentarer på min blogg. Det värmer verkligen!

  Hoppas du får en riktigt härlig lördag!

  Kram Bea

  SvaraRadera
 3. Hej! vad fint du skriver om hösten. Visst är det något särskilt med att naturen bäddar ner sig för att vila. Kanske vi också borde ta det lite lugnare, kanske gör vi det automatiskt när kvällarna är mörkare och "ber" oss tända ljus.....
  Kul att du hittat till mig och vill vara med på min lilla utlottning. Två lotter är avsatta för dig!
  Njut av höstrusket...eller det kanske inte regnar hos dig....här häller regnet ner!
  kram
  /Lotta

  SvaraRadera
 4. Hej! Hehe nu skriver ni att det är en mandelkvarn, vilket förmodligen är sant :P ! Jag har ingen aning om vad det är, hehe! Jag jobbar ett restaurangkök i en jättetsor herrgård :) Kram!

  SvaraRadera
 5. Hej på dig,
  tack för hälsningen igår!
  Jag tycker också om hösten, och den känsla jag alltid får av att "gå inåt" en aning. Allt går lite långsammare, sker lite eftertänksammare. Det är fint. Idag ska jag försöka få lite tid över för en riktig skogspromenad. Samla på lite färg!! :-)
  Ha en fin dag du också.
  /I.

  SvaraRadera

TACK FÖR ATT DU LÄMNAR ETT SPÅR EFTER DIG!
HAR DU INGEN BLOGG VÄLJER DU "ANONYM" ALTERNATIV SEN KAN DU KOMMENTERA
HÄLSNINGAR, OLG@

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails