torsdag, juli 09, 2009

Pysslat!

Så blev det korgen. Man ska lägga in silkespapper som vi inte hade hemma. Men vi lärde oss hur man gör... Exakt när vi var klara vaknade lilla plutten. Timenig var perfekt.
Ville också dela med mig en recept som jag hittade i en tidning. Från Nigella är den, men jag har varierat lite eftersom inte hade hemma spiskummin och lönnsirap.
Man tar filmjölken häller i fryspåse. Lägger in krossade vitlöksklyftor, lönnsirap, spiskummin, salt, peppar och i allt det här lägger man kycklingben. Gnor lite så att kryddor sätter sig i kycklingen och låter det stå i minst 3 timmar. Bäst låta stå över natten. Steka i ugnen på 200 grader.
Jag tag färsk timjan istället för sirap och spiskummin. Annars var allt med. Efter det har legat hela natten i köttet var så mjuk och saftig!!!! Det kan jag rekommendera att göra! Jag älskar laga mat, fram för allt den maten som lagar sig själv ;)
Tyvärr finns inte en enda ben kvar att ta bilden på men tro mig det var fin att se och äta!!!

2 kommentarer :

 1. Åh vad gott det lät! Jag som sitter med knorrande mage och väntar på att älsklingen ska komma hem.

  Ville bara tacka för titten hos mig och det är alltid lika roligt att hitta till nya söta bloggar! Men jag har bara en blogg och den får alla som vill titta in till och du är så klart inbjuden!

  Många kramar

  Angelica

  SvaraRadera
 2. Tack för inbjudan!=)))
  Alltid trevligt att någon ny hittar till min blogg!
  Ha det bra och välkommen åter! ;)

  SvaraRadera

TACK FÖR ATT DU LÄMNAR ETT SPÅR EFTER DIG!
HAR DU INGEN BLOGG VÄLJER DU "ANONYM" ALTERNATIV SEN KAN DU KOMMENTERA
HÄLSNINGAR, OLG@

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails