söndag, juli 26, 2009

Djurparken

Igår har vi varit allihop på djurparken i Kolmården. Vädret var perfekt - lite moln, lite sol... Vi träffades med min mans affärs kompis familj. De har två tjejer i ungefär samma ålder som N, 9 och 10. Och de kommer mycket bra överens. Inga skumma krav och så. Som N står ut ofta pga sin förmåga att "låta bli". Som en vuxen alltså. Men inte om det ska jag skriva.
Vi promenerade och kollade djur och då kom jag på att jag ska utmana mig själv! Höghöjdbana skulle bli min utmaning. Och 5 m ovan marken började min resa.... Säga att jag var räd inte säga nåt. Men jag övertalade mig själv om att om barn klarar det så jag kan det definitivt! Och jag gick hela vägen utan att ångra mig. Till och med på en sträcka har jag tagit fel sida av linnen och fick stå där och ta bort säkringen och säkra mig på nytt... Med bara en rep i handen.... Men ingen vet om det, så håll tyst om det ni med=))))
Sen var det delfinshow för alla utom mig och L, då plutten somnade. Sen for vi hem och förberedd oss inför La Uva, vår spansk restaurang. Som det var god mat alltså!!!!!!!!!! Gud var det smakade! Presic som förut eller bättre sagt så som det SKA smaka hos Fernando!!! Kvällen var lyckat och L somnade i vagnen och vi var hemma vid midnatt.... N brukar somna vid 20, så föreställ er hur trött hon var på morgonen. Hon vaknade kom till oss till sovrummet och sov till middagen. Ja, inte ofta vi är ute så länge, det får vara så. Och de hade verkligen kul med tjejerna! Hoppas att vi kan komma någon gång till Nyköping och hälsa på dem där. De bor i Nyköping alltså.
Sen sjkutsade jag N till kalaset som hon skulle till. Fullt upp har min dotter. Det är hon värt. Och snart blir ju skolan igen och då ägnar hon sig inte så mycket åt lek. Jag tycker inte att varje dag man ska leka med kompisar och så. Man ska kunna var ensam och ha roligt med, umgås med sin familj inte minst.
Den 2 åker vi till Gotland! Kul! Får se vad vi hittar på där att göra.
Kram på er!

1 kommentar :

  1. Hejsan!

    Verkar som att ni haft en trevlig vistelse på kolmården, det är underbart att ströva runt där och så får man ju röra lite på sig. Vad ska ni hitta på på gotland? Har också funderat på att åka dit, kanske nästa år. Har ni varit där förut? Ha en fin vecka Kram Therese

    SvaraRadera

TACK FÖR ATT DU LÄMNAR ETT SPÅR EFTER DIG!
HAR DU INGEN BLOGG VÄLJER DU "ANONYM" ALTERNATIV SEN KAN DU KOMMENTERA
HÄLSNINGAR, OLG@

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails