torsdag, maj 21, 2009

Rapport


Så nu kan jag rapportera lite för dagens första halvan. Det blev fika i alla fall. Vid våran Göta kanal! Så trevligt att sitta där ute vid kanalen och se de alla som går och diskuterar hur Söderköping ser ut! Vi haft mysigt vid bordet fast elaka kajor försökte varje gång sno nåt från oss, men vi vaktade så duktigt... Tjejerna var helt nöjda med var sin kaka. Jaga fåglar var så roligt!

Sen har vi haft liten promenad för att få allt fika gå bort. Blir alltid så förtjust i Söderköping på sommaren. När staden fylls av turister, när restauranger har öppet (som om vi stadsborna inte vill gå ut och äta en bit mat), när hamnen har båtar vid kajen och folk står vid slussar och kollar hur båtar passerar slussar... Hääärligt!
Snart kommer ALL boende i stan bli fullbokat om det inte är redan så! Kul för ägarna mindre kul för de som var ute i sista minuten... Men man kan alltid försöka med att hitta nåt i närheten! Vet inte om jag skulle kunna länka till de som jag vill rekommendera men det får vi väl se i framtiden!
Och så berömda Smultronställe ja! Där går bara turister eller så folk med sina gäster... Annars vad ska man göra där? Åj då, ja, äta glass!=)
Och så vill jag också presentera en blomsteraffär som är fantastisk bra! Man blir verkligen inspirerad och sugen på att köpa ett par blommor hem.
Så var det hittills och får hoppas att senare kommer en uppdatering till!
Ha det gott!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

TACK FÖR ATT DU LÄMNAR ETT SPÅR EFTER DIG!
HAR DU INGEN BLOGG VÄLJER DU "ANONYM" ALTERNATIV SEN KAN DU KOMMENTERA
HÄLSNINGAR, OLG@

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails